Vind jou motor onderdelen

Referentie: 557.78.20

Merk: Hylomar

Vloeibare pakking / afdichtingsmiddel - Hylomar 80ml

Beoordeling(en): 0

Hylomar is universeel afdichtmiddel en te gebruiken voor het afdichten van water- en oliepompen, cilinderkoppen en oliecarters, motoren en inlaatspruitstukken, componenten van versnellingsbak- en versnellingsbakhuizen en schroefdraden. De kit is bestand tegen een breed scala aan vloeistoffen, waaronder alle industriële brandstoffen, oliën, water, pekel,...

Prijs € 11,25
Meer
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Alle beste verkochte producten
Remklauw revisieset
Remklauw revisieset

Remklauw revisieset

Remklauw revisiesets voor het reviseren van de remklauw. Heb je geen goed functionerende remklauw meer of is er remklauw lekkage dan kunt je met deze set de remklauwen weer naar behoren laten functioneren. Door het monteren van een nieuwe zuiger en afdichting rubbers (seal) heb je weer voor jaren lang goed werkende remmen. 

Welke revisieset kies jij voor de motor!. Met onze handige zoekfuctie Vind jou motoronderdelen kunt jij je motor merk, type en bouwjaar invullen. De getoonde resultaten die je krijgt te zien past dan allemaal op de geselecteerde motorfiets. Door deze handige zoekfuctie hoeft jij niet verder te zoeken en jij krijgt de juiste product te zien die bij jouw motor past.

Actieve filters