Vind jou motor onderdelen

Referentie: 557.78.20

Merk: Hylomar

Vloeibare pakking / afdichtingsmiddel - Hylomar 80ml

Beoordeling(en): 0

Hylomar is universeel afdichtmiddel en te gebruiken voor het afdichten van water- en oliepompen, cilinderkoppen en oliecarters, motoren en inlaatspruitstukken, componenten van versnellingsbak- en versnellingsbakhuizen en schroefdraden. De kit is bestand tegen een breed scala aan vloeistoffen, waaronder alle industriële brandstoffen, oliën, water, pekel,...

Prijs € 11,25
Meer
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Alle beste verkochte producten

Ketting reinigingsset JMC

714.90.00
Waardering 

Motorfiets kettingreiniger en onderhouden met deze ketting reinigingsset van JMC en verleng de levens duur van uw ketting. Reinig, borstel en smeer.

€ 27,50
Inclusief belasting
Aantal
Momenteel niet leverbaar

 

Veilig betalen met Mollie

  Snelle levering

indien op voorraad

  Ruilen of retourneren

Zonder opgaaf van reden

Omschrijving

Regelmatig de ketting van de motor reinigen en smeren is noodzakelijk voor de maximale levensduur van de ketting. Met de JMC ketting reinigingsset kunt u uw motorketting eenvoudig en effectief reinigen en olieen. Zo kunt u de levensduur van uw ketting met slechts enkele toepassing aanzienlijk verlengen , corrosie en kettingrek voorkomen, en de ontwikkeling van de bijgeluiden in de ketting te verminderen.

De inhoud van dit pakket bestaat uit: Kettingborstel kunstof, kettingreiniger JMC 300ml en een kettingspray topsynth JMC 300ml

Hoe brengt u de kettingspray aan? Voor gebruik goed schudden. Voordat u de kettingspray aanbrengt moet de ketting stof, droog en vet vrij zijn. Breng de droge kettingspray dun aan. Na ca twee minuten kunt u een tweede dunne laag aanbrengen. Laat de ketting nu eerst drogen voordat u weer gaat rijden. 

Productdetails
JMP
714.90.00
Nieuw product

Datasheet

Inhoud
300 ml
Soort olie
Kettingspray
Recensies

Schrijf uw recensie

Kettingolie voor de Scottoiler 500ml

Ketting reinigingsset JMC

Motorfiets kettingreiniger en onderhouden met deze ketting reinigingsset van JMC en verleng de levens duur van uw ketting. Reinig, borstel en smeer.

Schrijf uw recensie
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
5 andere producten in dezelfde categorie: