Vind jou motor onderdelen

Referentie: 557.78.20

Merk: Hylomar

Vloeibare pakking / afdichtingsmiddel - Hylomar 80ml

Beoordeling(en): 0

Hylomar is universeel afdichtmiddel en te gebruiken voor het afdichten van water- en oliepompen, cilinderkoppen en oliecarters, motoren en inlaatspruitstukken, componenten van versnellingsbak- en versnellingsbakhuizen en schroefdraden. De kit is bestand tegen een breed scala aan vloeistoffen, waaronder alle industriële brandstoffen, oliën, water, pekel,...

Prijs € 11,25
Meer
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Alle beste verkochte producten

Koppelingsdeksel pakking Athena - Yamaha FZ6 / XJ6 / YZF-R6 600

735.87.73
Waardering 

Koppelingsdeksel pakking Athena 

€ 13,00
Inclusief belasting
Aantal
Levertijd 3 tot 5 werkdagen

 

Veilig betalen met Mollie

  Snelle levering

indien op voorraad

  Ruilen of retourneren

Zonder opgaaf van reden

Omschrijving

Athena, een internationaal bedrijf opgericht in 1973, ontwikkelt en produceert afdichtingen, technische reserveonderdelen en metalen componenten voor de industrie- en motorfietssector volgens de hoogste kwaliteitsnormen UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 en UNI ISO / TS 16949. 

Athena is het marktleider voor de pakkingsets met een compleet assortiment voor scooters, on- en offroad-motorfietsen, ATV's en Harley Davidson. 

In de offroad-wereld ontwikkelt de pool van ingenieurs en technici van Athena nieuwe productlijnen in samenwerking met de belangrijkste internationale teams van MXGP en AMA Supercross. 

Athena-producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles om klanten hoge normen te garanderen op het gebied van prestaties, concurrentievermogen en betrouwbaarheid. 

Athena biedt het breedste assortiment vervangende afdichtingen op de markt en heeft meer dan 40 jaar ervaring in de branche. De Athena-afdichtingskits zijn gebaseerd op diepgaande knowhow, continue technologische ontwikkeling, die wordt bereikt door het in-house team van ingenieurs en ontwerpers, en een productie die strikt is afgestemd op de parameters die de OEM's eisen. 

Athena biedt een reeks pakkingen met uitstekende afdichtingseigenschappen beschikbaar in vellen papier, cellulose, metaal en rubber en in verschillende diktes om aan de eisen van de klant te voldoen.

.

Voor de motorfiets,

Productdetails
735.87.73
Nieuw product
Recensies

Schrijf uw recensie

ROT-WEISS Polijstpasta voor acryl en plexiglas 150 ml

Koppelingsdeksel pakking Athena - Yamaha FZ6 / XJ6 / YZF-R6 600

Koppelingsdeksel pakking Athena 

Schrijf uw recensie
5 andere producten in dezelfde categorie: